-

Dominique van Hulst uit Valkenswaard moest altijd al de keuze maken tussen tennissen en haar liefde voor muziek. Toen ze vijftien jaar was, besloot 'Do' voor een zangcarrière te kiezen in plaats van zich voor te bereiden voor Wimbledon. Toen ze voor de eerste keer voor een publiek optrad, werd haar meteen een contract aangeboden bij een grote platenmaatschappij.

2001
Do wordt door de bekende DJ Sammy gevraagd de vocalen te verzorgen op een dance-cover van de Bryan Adams hit Heaven. Onder de naam DJ Sammy & Yanou feat. Do brengt DJ Sammy de single wereldwijd uit.

2002
Heaven wordt wereldwijd een grote hit en bereikt de hoogste regionen van de hitlijsten in landen als Duitsland, Australië, Canada, de Benelux, de VS en Groot-Brittannië, waar het nummer zelfs de eerste plaats van de Britse dance charts bereikt. Alleen in Nederland wil het niet zo vlotten; Heaven komt hier niet hoger dan de zestiende plaats. Ook Do's tweede single Yanou feat. Do - On And On wordt een groot succes en opnieuw bereikt de zangeres de bovenste plaatsen in de diverse internationale hitlijsten.

2003
Er komt een 'candlelight' versie van Heaven uit. Met deze ballad bereikt Do wel de Top 10 van de vaderlandse hitlijsten. Do zingt op 10 maart samen met Bryan Adams Heaven tijdens een concert van Adams in Keulen. Ook zingen ze samen het nummer When You're Gone. Omdat Do de tekst van dit laatste nummer niet kent zingt ze het mee van een papiertje. Tijdens de Dance Star Awards in Miami op 19 maart is DJ Sammy genomineerd in de categorieën Best Album en Best International Act. In de laatste categorie valt hij in de prijzen. Do verzorgt in april het voorprogramma van het Nederlandse concert van Westlife en staat ook met de groep op het podium tijdens de TMF Awards. Glenn Corneille is haar vaste muzikale begeleider en vanaf september ook de bandleider van de nieuwe popband rondom Do. De zangeres ontvangt in oktober in Monte Carlo als beste Nederlandse artiest de World Music Award voor haar balladversie van de Heaven.

2004
De single Voorbij van Marco Borsato is een duet met zangeres Do. Voorbij behaalt de eerste plaats van de hitparade. Heaven wordt genomineerd voor een Edison in de categorie Single van het Jaar. Do's titelloze debuutalbum wordt samen met producer Yanou opgenomen in de Toneteam Studios in Düsseldorf. Naast de hit Heaven bevat de plaat twaalf poppy soulliedjes. Tijdens de uitreiking van de TMF Awards op 10 april in Ahoy' wordt Do verkozen tot beste vrouwelijke artiest nationaal. Begin juni verschijnt de single Love Is Killing Me. Do leent haar stem aan het karkater Liz in de Nederlandse versie van de speelfilm over de kat Garfield (regie: Peter Hewitt). De single Angel By My Side is de titelsong van de Nederlandse film Ellis In Glamourland. De film gaat op 30 september in première.

2005
Do is een van de vocalisten op Als Je Iets Kan Doen, een benefiet-single voor de slachtoffers van de zeebeving in Zuidoost-Azië. De stem van Do is te horen in de Nederlandse versie van de animatiefilm Robots (première 24 maart). Do start met producer/muzikant en goede vriend Glenn Corneille aan de opnamen van de tweede cd. Na het tragische ongeluk van Corneille op 23 augustus duurt het een paar maanden voordat de zangeres weer in staat is de draad op te pakken. Geholpen door Stephan Geuzenbroek en Frans Hendriks rondt ze de opnamen af.

2006
Do's tweede album Follow Me komt 19 juni uit. Het repertoire is veelzijdig met elementen uit country, soul, latin en gospel. De plaat bevat onder meer het nummer We Could, een liedje gecomponeerd door Glenn Corneille en met een tekst van diens weduwe Chantal Nijssen, en Ordinary People, een cover van Connor Reeves. Het titelnummer is medegecomponeerd door Bryan Adams. Na enkele try-outs gaat begin oktober in Uden de Follow Me Theatertournee van start.