-

2012 nieuwe single en platencontract voor  
FRANKLIN BROWN EN MAXINE 

Op 9 mei 2016 hebben Franklin & Maxine na een samenwerking van 20 jaar en ook een vriendschap van 20 jaar in verband met het 20 jarig jubileum de hit DE EERSTE KEER opnieuw opgenomen. Met medeweking van bevriende top muzikanten van de Edwin Evers band en met rapper BICKEL hebben zij met veel plezier de hit uit 1996 opnieuw ingezongen. Het gezellige duo is weer volop aan de promotie begonnen. Radio en TV opnames en lekker optreden in het hele land.

Na hun zeer succesvolle optreden tijdens het Eurovisie songfestival van 1996 zijn Maxine & Franklin Brown altijd blijven optreden. Na hun hitsingle "De eerste keer" (1 van de grooste songfestival hits van de afgelopen 30 jaar) hebben zij echter nooit een heel album mogen opnemen  maar hier is nu verandering in gekomen.
Heerlijke nederlandstalige liedjes met zomerse latin invloeden geproduceerd door Piet Souer die ook verantwoordelijk was voor de grote hit DE EERSTE KEER.
De nieuwe single van Franklin & Maxine heet: "BALSEM VOOR HET HART"  en is een cover van de grote spaanstalige hit CORASON PARTIDO, geschreven en gezongen door Alejandro Sanz.

Met een nieuwe single en een nieuwe show , zullen de twee de meest swingende en populaire hits van Nederlandse bodem ten gehore brengen en heerlijke songs met de bekende latin invloeden.
Natuurlijk zal een medley van een aantal grote songfestival klassiekers niet ontbreken. Hits die een ieder vanaf de eerste klanken zal kunnen meezingen.
Maxine & Franklin Brown, nooit helemaal weggeweest
Maar wel helemaal terug

 

Franklin en Maxine - BALSEM VOOR HET HART

 

Franklin & Maxine "DE EERSTE KEER' 1999 live met het Metropol orkest

beluister hier een sample van 'STEEDS WEER"                                      

 

OPTIE PLAATSEN                                                 website