-

GLENNIS GRACE

 

Op 11-jarige leeftijd was daar het Unicef Gala for Kids. Grote sterren als Audrey Hepburn en Julio Iglesias waren daarbij aanwezig. Het talent van Glenda werd door hen ook opgemerkt, want Julio vroeg haar om een duet met hem te zingen tijdens een van zijn concerten in Nederland. En jaar na het Gala van Unicef stond Glenda weer op het podium van , waarbij ze samen met Julio het nummer "One moment in time" vertolkten. Op 16-jarige leeftijd kwam er landelijke bekendheid in zicht.

Na de voorrondes van de soundmixshow 1994, kwam ze steeds verder en won ze uiteindelijk de finale met haar vertolking van Whitney Houston's 'One moment in time". De wereld van Glenda veranderde volkomen. Een week na de hectiek kwam er een single uit; "I'm gonna be strong". Deze bereikte de 12e plaats in de top100.

aart 1999 stond Glennis Grace 5 dagen lang in een bomvol Ahoy met Frans Bauer. Hun duet uit de West Side Story oogste alom bewondering. Haar agenda werd steeds drukker en ze behoort momenteel tot de top van de Nederlandse zangeressen. In 2005 vertegenwoordigt ze Nederland tijdens het songfestival met haar nummer "My impossible dream".

211 is het jaar van Glennis geworden. Nadat zij in het programma 'de beste zangeres van Nederland' het nummer Äfscheid" had gezongen had zij een paar weken later haar eerste nummer 1 hit te pakken en werd haar album in NO TIME goud. GLENNIS heeft dit jaar laten zien wat velen al wisten, dat zij de beste zangeres van Nederland is.