-

FRANKLIN BROWN    foto downloaden

Swingend, spectaculair en wat belangrijker is: herkenbaar. De grote hits uit de jaren 70, de onvergetelijke Motown beats vertolkt door een ras entertainer met soul: Franklin Brown.

Franklin Brown is flitsend, tijdloos en dynamisch. Op het podium is hij altijd zichzelf, een soulzanger van Amerikaanse allure. Deze artiest weet dat goede zangkwaliteit alleen niet voldoende is en daarom is dans een belangrijk onderdeel van zijn show. Door deze combinatie is het ijs bij de eerste tonen van zijn optreden al gebroken.

Franklin is onder andere bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival samen met Maxine. Daarnaast was hij diverse malen te zien in een hoofdrol in de Dinnershow. Tevens was hij samen met zijn eigen groep The Eurostars (met o.a. Marlayne, Maxime, Esther Hart) te zien tijdens de live finale van het Nationale Songfestival.

Franklin Brown brengt een disco/motown show die een ieder van ons terug brengt naar de meest swingende jaren van de afgelopen eeuw. Wie kent ze niet… de onvergetelijke maar vooral tijdloze hits van toen: Disco inferno, Proud mary, Ain’t no mountain high enough en vele vele andere. Stonden we ons niet uren in het zweet te dansen op de verlichte dansvloeren van toen? Velen kennen de disco periode, vele andere hadden er bij willen zijn.

Een show geschikt voor jong en oud. Een show om nooit te vergeten. Sexy, cool en dynamisch.

 

WEBSITE FRANKLIN BROWN

 

OPTIE PLAATSEN