-

THE 80´s LADIES

The 80's Ladies

De 80’s Ladies bestaat uit de zangeressen Marlayne Sahupala en Esther Hart.

Met hun geweldige stemmen brengen zij een ode aan de zangeressen van de jaren 80, zoals Whitney Houston en Madonna. Dit zijn de zangeressen waar Marlayne en Esther zo veel naar geluisterd hebben en waar zij waarschijnlijk ook door beïnvloed zijn. De 80’s Ladies zorgen voor zalige muziek, met een vleugje sentiment en grote vreugde, een feest der herkenning.

Marlayne en Esther hebben beiden de opleiding lichte muziek gevolgd aan het Conservatorium en zijn beiden cum laude afgestudeerd. In 1999 vertegenwoordigt Marlayne Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Jeruzalem en in 2003 vertegenwoordigt Esther Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in Riga.

Marlayne presenteert dagelijks bij SBS6, en staat daarnaast nog regelmatig met een aantal songfestival collega´s op het podium met THE EUROSTARS.
Ester Hart is naast een zangeres van wereldformaat, zangcoach van o.a. Edwin Evers en Marco Borsato. Ze staat met regelmaat in theater producties en is net al Marlayne 1 van de leden van de songfestival groep THE EUROSTARS

PROMO CLIP the 80's Ladies