-

THE  CROONERS

Waar hoor je het nog? Dat warme stemgeluid, de niet te missen melodieën en het fantastische arrangement.

Het genre dat groot werd gemaakt door Dean Martin, Sammy Davis jr. en natuurlijk Frank ‘Ol’ Blue Eyes’ Sinatra. Dan hebben we het natuurlijk over Crooning. Het is nooit weggeweest, maar het échte hoogtepunt lag in de jaren 50 en 60. ‘The Rat Pack’ van Sinatra veroverde de wereld met een unieke combinatie van show, muziek en personality. It were some very good years.... In die beste traditie brengen The Classic Crooners de onmiskenbare sfeer van weleer weer helemaal tot leven.

  

 

 

 


 

 

 

Franklin Brown, Mike Peterson en Peter Douglas hebben hun muzikale krachten gebundeld tot een wervelende voorstelling, die de toeschouwer geen seconde met rust laat. Dat kan ook niet anders met drie mannen die hun sporen in de showbizz al ruim 20 jaar hebben verdiend. Na  vele muzikale experimenten, omzwervingen en voorkeuren, komen deze drie  kanjers eindelijk samen in één muzikaal hoogtepunt.

 


A very good year is het in ieder geval voor Franklin Brown, de soulzanger van Amerikaanse allure, die even makkelijk zingt als dat hij het publiek entertaint. De laatste jaren stond hij met veel succes in het theater met eigentijdse muzikale programma’s. Daar kwam de liefde voor Sinatra als vanzelfsprekend bovendrijven …

 

 

 

 A  very good year is het ook voor Mike Peterson. Al sinds zijn elfde is Mike als zanger actief en in Romenie uitgeroepen tot populairste artiesten van de afgelopen 40 jaar. In 2002 behaald hij de 2e plaats bij het befaamde Golden Stag festival in Roemenie. Inmiddels is hij een veelgevraagd zanger voor talloze doeleinden en gaat hij graag de uitdaging van uiteenlopende muzikale projecten aan. The Classic Crooners zijn hem dan ook op het lijf geschreven.

 

 

 

 A very good year is het eigenlijk altijd al geweest voor Peter Douglas, dé Crooner van Nederland en dé man die al jaren het muzikale erfgoed van Sinatra in ere houdt. Met een niet aflatende drang om mensen te entertainen is hij een uiterst gewaardeerde zanger bij een groot publiek.

   

 The Crooners  dus, die van dit jaar zonder twijfel een Very Good Year gaan maken. Met deze line-up zijn alle benodigde ingrediënten die het genre zo bijzonder maken aanwezig; muziek om naar te luisteren, maar zeker ook om naar te kijken. Croonen is terug van nooit weggeweest en krijgt een nieuwe dimensie dankzij ‘The Rat Pack’ van Nederland. Dat het een goed jaar gaat worden staat dus wel vast !

 

 

 

PROMO THE  CROONERS

 

 

Mrs Robinson