-

EINDELIJK ZIJN DE FROGETTES NU TE BOEKEN!

Al vele jaren bekend als dé vaste backingvocals van René Froger zingen Mandy Huydts en Daniëlle Mulder in een verrassend gestylde medley vorm en in lekker tempo o.a. hits van Rene Froger, classic en huidige dancehits. Deze topzangeressen hebben menig mannenhart sneller doen kloppen en velen luidkeels doen meezingen. Ze zingen al meer dan 15 jaar tijdens de vele legendarische tv-shows en concerten van René Froger in een groot aantal theaters, Ahoy, de Kuip en de Arena. Sinds 2005 kwamen daar de meezingfeesten van De Toppers bij.

Naast The Frogettes werken Mandy en Daniëlle als veelgevraagde sessie- en studiozangeressen aan uiteenlopende projecten met verschillende artiesten. Hun stemgeluid is de herkenbare sound op talloze gouden en platina cd’s en dvd’s die eveneens in al die jaren zijn uitgekomen.

Deze zeer ervaren en enthousiaste professionals onder de vele Nederlandse zangeressen zijn nu dus ook te boeken met een herkenbaar muzikaal programma voor uw evenement. Uw gasten zullen dit feest van herkenning en muzikale kwaliteit zeer op prijs stellen.

Profiel Mandy
Al op jonge leeftijd toonde Mandy haar belangstelling voor 'muziek' en 'zang' en begon zij op 9 jarige leeftijd bij Vara’s Kinderen voor Kinderen. In 1986 behaalde ze met de meidengroep Frizzle Sizzle tijdens het Eurovisie Songfestival met ‘Alles heeft een Ritme’ de 13e plaats en scoorde nog enkele hits. Nadien vormde ze met Franky Rampen in 1990 het duo “Justian & Mandy”, dat resulteerde in de toepasselijke CD: ”Friends for a lifetime”. In 1992 startte ze als vaste achtergrondzangeres bij René Froger (The Frogettes) en maakte in 1994 tussentijds haar eerste Nederlandstalige solo-CD. Ook is ze lid van de groep Eurostars. Ze zingt mee en geeft leiding aan de backing vocals als vocal coach tijdens De Toppers in de Arena. Verder zong ze met Paul de Leeuw's Symphonica in Rosso concerten in het Gelredome. Ook aan concerten en cd’s van Gerard Joling en vele andere artiesten werkt Mandy regelmatig mee.

Profiel Daniëlle

Sinds 1996 werkt Daniëlle als vaste achtergrondzangeres bij René Froger (The Frogettes). Naast haar backingvocal activiteiten is zij ook werkzaam in de studios en doet diverse nasynchronisatierollen in Disney films. Verder werkt ze mee aan projecten van diverse artiesten zowel op het podium als in de studio. Zo begeleidde zij Allessandro Safina tijdens zijn Nederlandse toernee. Tevens doceert zij zangles aan de muziekschool.